A siker a részletekben rejlik.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalatunk közel 4 évtizedes alapítása óta az acélszerkezetek gyártásában komplex tapasztalatot szereztünk, innovatív beruházásokat valósítottunk meg. Fő profilunk a könnyűszerkezetes acélcsarnokok gyártása, a fémgerendák és csövek precíz csőlézer- és plazma vágása és megmunkálása. Szakmai csapatunk elhivatott arra, hogy kreatív, hatékony és a legmagasabb minőségi színvonalú megoldásokat nyújtsa .

Bemutatkozik a vass laser

Minden részfeladatra van gyártói megoldásunk

A legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésünkre a 7400 m2 -es Polgárdiban található gyártóegységünkben: CNC vezérlésű élhajlító gépekkel, plazmavágó géppel, szelemengyártó gépsorral, szalagfűrészgépekkel, CO hegesztő gépekkel, szemcse- és festékszóró berendezésekkel rendelkezünk.  Külön festőüzem is található telephelyünkön. Jelenleg közel 70 fő alkalmazottal dolgozunk.

vasslaser csarnok

különböző formákban, méretekben és anyagokban

Versenyelőnyeink a CsőLézer vágás Terén

Magas Precizitás és Pontosság:

Csőlézer vágó technológiánk lehetővé teszi a tizedmilliméteres pontosságot, így biztosítva a kiváló minőségű vágást és a pontos méreteket.

Gyors és Hatékony Gyártás:

Modern csőlézer vágó gépünk gyors és hatékony gyártást kínál, ami időt és költséget takarít meg ügyfeleink számára.

Komplex Formák Megvalósítása:

A csőlézer vágás lehetővé teszi a bonyolult geometriai formák és mintázatok könnyed megvalósítását is, így rugalmasan alkalmazkodunk az egyedi igényekhez.

Automatizáció és Pontos Ismételhetőség:

Automatizált csőlézer vágó rendszereink pontos ismételhetőséget biztosítanak, ami különösen fontos sorozatgyártásnál és nagyobb projektek esetén.

Anyaghatékonyság:

A csőlézer vágás minimalizálja a hulladékot és optimalizálja az anyaghasználatot, így környezetbarát és költséghatékony megoldást kínál.

Válasszon minket, ha a csőlézer vágás terén a legmagasabb minőséget, gyorsaságot és rugalmasságot keresi.

Rólunk mondták

Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra. Örömmel osztjuk meg azokat az ajánlásokat és véleményeket, amelyeket tőlük kaptunk.
Elkötelezettségünkkel és elszántságunkkal biztosítjuk, hogy kiemelkedjünk iparágunkban és ügyfeleink megbízható partnerei legyünk.

Nézzen be hozzánk!

B162JUMBO24M FHD

2023-ban a Magyar Multi Program pályázat keretében megvásároltuk a Jumbo LT-24 típusú cső- és profil csőlézer vágó gépet. Ezzel a beruházással a 12 m hosszméretű és akár 610 mm átmérőjű profilok és szerkezetek megmunkálása is lehetővé vált. A csőlézer vágóval nagyméretű fémprofilok gyors és precíz vágását végezzük bérmunkában.

Gyártóeszközeink között található egy 3D lemezmegmunkáló plazmavágó gép is, amivel 3000 mm*6000 mm táblából is ki tudjuk vágni a lemez alkatrészeket.

B165JUMBO24M
3 szelemen

A híddaruval felszerelt szelemengyártó üzemünkben horganyzott, furatokkal ellátott C és Z szelemenek készülnek, különböző hosszméretben.

A lemezmegmunkálás CNC vezérlésű élhajlító géppel történik. Élhajlított épületszegélyek, vápák, dobozolt ereszcsatornák, egyedi elemek hajlítását és átalakítását végezzük.

3 elhajlitas
B168JUMBO24L

Munkatársaink olyan szakértői tudással rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy a tervezéstől a gyártásig minden lépés tökéletes legyen. A dinamikus munkakörnyezetben az innováció és a folyamatos fejlődés szellemisége hatja át mindennapi tevékenységeinket.

Kérdés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük.