Jumbo-LT24-12500 Automata 3D-s cső és profilmegmunkáló lézer gyártócella adagoló és kirakodó berendezés

Tökéletes vágási megoldások nagyméretű fémszerkezetekhez

Tudj meg többet a JUMBO-LT24 rendkívüli képességeiről, és fedezd fel, miben tudjuk segíteni munkádat!

Hatékony megoldások csövek és profilok vágására

csőLézer Vágás – Precíz Eredmények

A JUMBO-LT24- AUTOMATA gépünk a csőlézer vágás legmagasabb szintjét képviseli, biztosítva a pontos és hatékony vágást minden egyes feladat során.

  • 20 mm vastagságú, 610 mm átmérőjű és 12 méter hosszúságú csövek és profilok vágását teszi lehetővé.
  • Fúró, maró és menetvágó műveletek elvégzésére is alkalmas.
  • Kelet-közép Európában az egyetlen ilyen gép.

A csőlézer vágás egy rendkívül hatékony technológia, amely a koncentrált hőenergiát használja a fém anyagok pontos és tiszta elvágására. A JUMBO LT24 csőlézer vágó gépünk a legkorszerűbb technológiával felszerelt és a speciális megmunkálásokat is tökéletesen hajtja végre.

A 3D-s vágófej akár 12 méteres hosszúságú és 55-610 mm közötti átmérőjű profilok és csőkomponensek gyors és precíz vágását is elvégzi.  Egyetlen lézerművelet helyettesíti a méretre vágást, sorjázást, lyukasztást, fúrást és marást.

csőLézer vágás jellemzői – sebesség és minőség

A csöveket és a profilokat magas technológiai és szakmai tudással dolgozzuk fel. A JUMBO-LT24-12500 AUTOMATA 3D-s cső és profilmegmunkáló csőlézer vágó gépünk kimagasló jellemzőkkel büszkélkedhet, mint a magas sebesség, az automatizált működés és a tervezési minták könnyed implementálása.

LT14 24 Format 11 A DX 3

különböző formákban, méretekben és anyagokban

csőLézer Vágás Előnyei – Pontosság és Hatékonyság

Előnyök a vágás után

Könnyedén elvégezzük a végek és furatok ferde vágási műveleteit, ez különösen nagy előnyt jelent a hegesztendő alkatrészeknél. A megmunkált élek nem igényelnek utómunkálatokat és azonnal készen állnak a további műveletekre.

Hatékony vágás nehéz felületeken

A piszkos vagy rozsdás felületeken is eredményes megmunkálást végzünk.

Gyors megmunkálás

Megbízható automata beállításokkal jelentős időmegtakarítást érünk el. Csökkentjük a hagyományos technológia miatti javítási-, karbantartási-, mozgatási időráfordítást az adott munkadarabra vetítve.

Költségcsökkentés anyagmegtakarítással

A vágások optimalizálásával a csövek végén keletkező hulladékot minimalizáljuk és a lehető legnagyobb nyereséget hozzuk ki az egyes  profilokból.

Nagysúlyú profilok könnyű megmunkálása

A csöveket és profilokat megmunkálás előtt három orsóval stabilan rögzítjük, így az extra erőfeszítést igénylő munkadarabok vágását is pontosan és gyorsan végezzük el. Minimalizáljuk annak a kockázatát, hogy a profilok megsérülhessenek.

Precíz végrehajtás

Csőlézer vágással maximális pontosság érhető el egy lépésben. A megmunkált darabokon további műveletek végezhetők el anélkül, hogy kiigazításra vagy utómunkálatra lenne szükség. Az előkészítő felmérés során optimalizáljuk a feldolgozandó anyagot, amit 3D tervező programmal előkészítünk és pillanatok alatt gépre integrálunk. A tökéletes megmunkálást termelésirányító szoftver támogatásával végezzük.

Speciális és nagy méretek vágása

Tökéletes választás azoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni.

A 3D vágófejű csőlézer akár 610 mm átmérőjű és 12 méter hosszúságú profilok és csőkomponensek megmunkálását is lehetővé teszi.

Válassza a biztonságot

A csövek és profilok funkcionalitása és esztétikája nem sérül meg a csőlézer vágással. A megmunkálás hagyományos jelöléseinek használatára, (mint pl. tüskejelölés vagy kenetek) nincs szükség.  Minden EU által megkövetelt tanúsítvánnyal rendelkezünk, ezáltal a csőlézer a legmagasabb biztonsági és minőségbiztonsági előírásoknak megfelelően kialakított 1. osztályú lézerrendszer. A megmunkált munkadarabot folyamatosan megfigyelés alatt tartjuk.

Válasszon minket, ha a csőlézer vágás terén a legmagasabb minőséget, gyorsaságot és rugalmasságot keresi.

Standard vagy speciális vágható formák és anyagok

Akár kerek, négyzet vagy téglalap alakú a profil, nyitott vagy speciális az elem, vágási megoldásainkkal hosszútávon megbízható és stabil termékeket hozunk létre.

A nyitott és zárt végű egyedi darabokat is könnyen feldolgozzuk.

Vágható anyagok

Kiváló megmunkálási eredményeket érünk el szén- és rozsdamentes acél valamint AL6060 alumínium ötvözet alapanyagok megmunkálásában. Eszközeink különösen alkalmasak a fenti fém alapanyagok precíz darabolására.

A cső- és profilmegmunkálás bajnoka

A csőlézer vágás magas precizitást és innovációt igénylő technológiát jelent, ahol a lézerfény energiáját használjuk fel a fémek megmunkálására. A JUMBO LT24-12500 AUTOMATA 3D-s cső és profilmegmunkáló csőlézer vágó gépünk a legfejlettebb lézertechnológiát alkalmazza, garantálva a kiváló minőséget és a hatékony vágási folyamatot.

Kérdés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük.