Fémszerkezetek vágása bérmunkában

Alkatrészek, félkész és kész termékek elkészítését vállaljuk rövid határidővel, egyedi és sorozatgyártásban

Az alapoktól a végeredményig, szolgáltatásaink kiváló minőséget képviselnek. Minden munkafolyamatunk mögött precizitás és folyamatosan ellenőrzött minőség áll, hogy Ön mindig a legjobbat kapja. Legyen szó lángvágásról, felület előkészítésről, festésről, zártszelvény darabolásról vagy acélszerkezet hegesztésről, minden lépést a legnagyobb gondossággal tesszük meg.

Bízza ránk a fém megmunkálásának minden lépését!

Szolgáltatásaink

closeup shot sparks flying from industrial steel cutter

Darabolás

A szolgáltatás magját a precíziós darabolás képezi, amelyet legmodernebb szalagfűrész technológiánkkal végezünk, akár 800 mm átmérőig. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb anyagokat is rendkívüli pontossággal és hatékonysággal dolgozzuk fel, így biztosítva, hogy minden darab pontosan megfeleljen ügyfeleink specifikációinak és magas minőségi elvárásainak.

pexels pixabay 73833

Acélszerkezetek hegesztése

Szakértő hegesztőink gondoskodnak arról, hogy az acélszerkezetek masszívak és biztonságosak legyenek. A legmagasabb színvonalú hegesztési eljárásokat alkalmazzuk, hogy garantáljuk a tartósságot és a minőséget.

pexels pixabay 209230

Felület előkészítés

A különféle környezeti hatások, gyártási vagy megmunkálási tevékenységek eredményeként felületi szennyeződések keletkezhetnek a munkadarabok felszínén. A felület megfelelő előkészítése, megtisztítása vagy az oxidáció eltávolítása kiemelten fontos, mert a rárakódott szennyeződések károsíthatják a munkadarabot a további megmunkálás során. A felületkezelő eljárások során különböző bevonatokat alkalmazunk a fémből készült anyagok felszínén. Az előkészítés minősége döntően befolyásolja a bevonat tapadását, korrózióállóságát és esztétikai megjelenését.

closeup shot worker protective gloves painting wooden details

Festés

Festési szolgáltatásunk segítségével védelmet és esztétikumot nyújtunk a vágott és megmunkált fémfelületeknek. Kiváló minőségű festékeink és tapasztalt festőink biztosítják, hogy a végeredmény hosszú távon megőrizze vonzó megjelenését.

Az Ön Megbízható partnere

Megbízható Minőség és Precizitás

Szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy minden projektünk a legmagasabb színvonalon valósuljon meg.

Megbízhatóság

Minden szolgáltatásunk mögött a minőség és a hozzáértés áll. Szakembereink precízen és gondosan dolgoznak, hogy minden egyes vágás, előkészítés, festés és hegesztés tökéletes eredményt hozzon létre.

Precizitás

A precizitás iránti elkötelezettségünk látható minden munkafolyamatunkban. Legyen szó bonyolult vágásról, felület előkészítésről vagy akár acélszerkezet hegesztésről, minden lépésnél a legnagyobb figyelmet fordítjuk a részletekre.

dakota roos dSRhwPe6v9c unsplash
Kérdés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett megrendelőink között üdvözölhetjük.